Versenyeztünk…

Az Ujhelyi Imre Általános Iskola idén is megrendezte városunk diákjai számára az Ujhelyi Mezei Futóversenyt. Gyönyörű napsütéses időben a megmérettetésen összesen több, mint 400 gyermek vett részt a különböző korcsoportokban. Diákjaink nagyon szép eredményekkel tértek haza a 800, 1000 vagy éppen 1500 m lefutása után.

Iskolánkból induló tanulók közül a legkiválóbb teljesítmények a II. korcsoportban születtek, ahol a lányoknál 3. helyen végzett Suri Aliz (4.b), így bronz érmet kapott. A fiúknál még jobban alakultak a helyezések, mind a három érmet piaristás diák hozta el. Hunyaddobrai Máté (3.b), aki korcsoportjában újoncként utasította maga mögé a többieket, első helyen ért a célba, ezáltal aranyérmes lett. Nem sokkal lemaradva 2. helyen futott be, így ezüst érmet kapott Kálóczi Richárd (4.b); és végül a bronz érmet a 3. helyen beérkező Horváth Milán (4.c) nyakába akasztották.

Dobogós versenyzőinken kívül az első 10 helyezett között végeztek Peszleg Sára (3.b), Hateier Csepke Liza (2.b), Kálóczi Ádám (3.b), Hunyaddobrai Nóra (3.b), Várallyay Kamilla (4.b) és Varga Patrik (6.b)
tanulók is.

Gratulálunk a versenyzőknek és további szép sikereket kívánunk!

Török Róbertné, Hajni néni